Klizni sistemi

Koncept slobode

Klizni sistemi su idealno rešenje za velike staklene površine i obilje prirodnog osvetljenja tokom cele godine.

Ovi sistemi su pravo rešenje za otvore velikih dimenzija i sve one koji vole velike staklene površine povezane sa dvorištem, baštom, terasom itd. Svoju primenu su našli kako u rezidencijalnim tako i u poslovnim objektima.

Estetske i tehničke karakteristike čine klizne sisteme toliko atraktivnim kako arhitektama i investitorima tako i korisnicima samog prostora.

Prednosti kliznih sistema

Idealno rešenje za maksimalnu uštedu prostora i za velike staklene površine kao što su terase i balkoni. Veoma su jednostavni i stabilni za rukovanje i održavanje i imaju dobru protivprovalnu zaštitu. Odlikuje ih čvrstina, moderan izgled i lako rukovanje sa odličnom toplotnom izolacijom.

Više svetlosti

Elegantni klizni sistem nudi najviši nivo transparentnosti i omogućava maksimalan priliv dnevne svetlosti u prostoriju. Ovako velike staklene površine propuštaju obilje dnevne svetlosti i daju prostoru moderan izgled.

Ušteda prostora

Prilikom projektovanja Vašeg objekta, bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, možete da stvorite više prostora jer omogućavaju prostorno štedljivo otvaranje i atraktivno povezivanje unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora.

Praktičnost

Rukovanje ovim sistemima je izuzetno lako i praktično i uz to Vam pružaju maksimalnu fleksibilnost pri uređenju Vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

Ponuda kliznih sistema

Smaj Produkt proizvodi širok dijapazon kliznih sistema koji će ulepšati vaš dom.

Klizno-podizni sistem HS IV78 čini fiksni i klizni deo sa okvirom.

Klizni sistem ALD HS Panorama je najnoviji dizajn namenjen modernom prostoru.

Za detaljiste i vizuelno najzahtevnije napravili smo ALD HS Sky klizni sistem - sa potpunim skladom u linijama.

Klizno-podizni sistem ALD HS Classic čini fiksni i klizni elemenat sa okvirom. Robusniji dizajn sa izvrsnim tehničkim performansama idealan je za zastakljivanje velikih otvora.