Drvo aluminijum prozori

Spoj tradicije i modernog

Drvo aluminijum stolarija predstavlja gotovo savršen spoj prirodnog kvaliteta drveta, čvrstine koju nam daje sam aluminijum. Takođe dobijamo i toplinu koja je itekako preko potrebna prostoru u kojem živimo i radimo.

Toplina drveta iznutra pruža prijatan i komforan boravak u domu, toplinu i tradicionalnu lepotu, dok aluminijum sa spoljnje strane omogućava lako održavanje i trajnu zaštitu. Zaštitni aluminijumski profil sa spoljne strane i drveni prozor sa unutrašnje strane u budućnosti ima veliku perspektivu i sve vise će se koristit, naručito u stambenim gradnjama. Izgled sa unutrašnje strane se može lako prilagoditi prema izgledu enterijera što se dobija bojenjem drvenog dela prozora, a sa spoljne strane se prilagođava prema boji i izgledu fasade.

Drvo-aluminijum stolarija spaja najbolje osobine drveta kao materijala enterijera i aluminijuma kao spoljne zaštite drveta. Aluminijum štiti drvo od spoljnih atmosferskih uticaja i čini da drvo ostane netaknuto kao prvoga dana montaže.

Prednosti drvo-aluminijum prozora

Spoljni aluminijumski profil štiti unutrašnju lameliranu srž i na taj način pruža potpun komfor koji pruža kombinacija ova dva tipa profila. Toplotu i prijatnost doma koju daje sam drveni prozor kao osnova sa unutrašnje strane, kao i bezbednost i trajnost koji pruža aluminijum spolja.

Prilagodljivost

Još jedna bitna prednost drvo aluminijum stolarije je da unutrašnjost prozora možete prilagođavati svom enterijeru, dok spoljašnjost ne mora da bude ista i možete je uklopiti sa fasadom kuće ili zgrade.

Toplotna izolacija

Drvo iznutra daje toplinu vašem domu, uz brojne druge prednosti. To je materijal koji dokazano ima najveći stepen zvučne i toplotne izolacije u odnosu na sve ostale izolatore. Znači, štedite energiju dok spolja dobijate moderan dizajn.

Dugotrajnost

Drvo i aluminijum se dopunjuju, tako da zajedno čine najbolji spoj. Drvo je odličan toplotni isolator, a sa druge strane aluminijumska stolarija dobro podnosi spoljne klimatske faktore, vlaga, sunce kiša ili mraz joj ne mogu ništa.

Ponuda drvo aluminijum prozora

Smaj Produkt proizvodi širok dijapazon drvo-aluminijum prozora koji će ulepšati vaš dom.

Drvo-aluminijum prozor „ALD GENEVA“ je sklop elegantnog i praktičnog dizajna.

Prozor Zurich je još jedna od mogućih kombinacija tetra dizajna iznutra i modernog dizajna spolja, sa troslojnim staklom

Prozor Paris ISO je varijanta devo aluminijum prozora sa izolacijom, razvijena pretežno za potrebe francuskog tržišta.

Prozor Paris je model drvo aluminijum prozora klasičnijeg stila. Unutrašnja obrada drveta je moguća u varijanti standardnog prozora i complanare sistema (u ravni).

Prozor Tirol je kombinacija tetra dizajna iznutra i klasičnog dizajna spolja, sa troslojnim staklom.