O nama

Tradicija na prvom mestu

Dug put do savršenstva

Naša firma osnovana je pre punih 30 godina, u neposrednoj blizini Niša. Tada smo krenuli kao mala radionica za obradu drveta, sa nekoliko iskusnih stolara i pravih ljubitelja drveta, sa nekoliko iskusnih stolara i pravih ljubitelja drveta.

Celokupni put usavršavanja je bio dug. Od početne radionice smo mnogo napredovali. Proces proizvodnje se stalno usavršavao, širilo se prodajno tržište i povećavao broj zadovoljnih klijenata. U proizvodni pogon smo uveli najsavremeniju tehnologiju, a i dalje se drvo obrađuje na najsavršeniji način. Utiskuju se kvalitetne boje u njegovu strukturu, koristi okov renomiranih proizvođača kao i sertifikovana stakla.

Od samog početka poslovanja na čelu firme je porodica Đorđević. Danas ponosno stojimo ispred firme, i dalje sa istim ciljem za usavršavanjem, proširenjem i poboljšanjem poslovanja. Spremni smo da zadovoljimo Vaš istančan ukus…

Izvozimo u preko 20 zemalja: Nemačka, Francuska, Rusija, Švedska, Holandija, Mađarska, Austrija…

0 +
Završenih projekata
0 +
Godina tradicije
0 +
Izvoznih zemalja

Počeo si gradnju? Želiš najbolji kvalitet?

Naš tim je uvek dostupan da ti pomogne oko projekta. Proces proizvodnje može biti potpuno prolagodjen tvojim potrebama i zahtevima, zato nas slobodno kontaktiraj.

Kvalitet na prvom mestu

Dug period garantnog roka uliva sigurnost u proizvode koje budete kupovali od nas. Iskustvo koje smo stekli navelo nas je na usavršavanje. Razvoj proizvoda, primena najviših standarda u proizvodnji stolarije i sertifikacija proizvoda i proizvodnog procesa kod renomiranih evropskih institucija omogućila je potvrdu vrhunskih performansi proizvoda iz našeg asortimana i zadovoljavanje najviših evropskih standarda, a samim tim i omogućila izvoz naših proizvoda u bilo koju zemlju Evrope.

Naši partneri

Naša kompanija zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerima godinama unazad uspešno sarađuje i trudi se da zadovolji najviše standarde, kao i da pronađe najbolja rešenja u opremanju svojih domova. Mnogi renomirani brendovi u svojim oblastima, ukazali su poverenje kompaniji i zajedno koračaju ka novim izazovima i uspesima. Satisfakciju za to predstavljaju zadovoljni klijenti koji nam se iznova vraćaju.