ENERGETSKA EFIKASNOST

U savremenom životu i poslovanju energetska efikasnost predstavlja visoke prioritete. Ona podrazumeva niz mera koje se preduzimaju u cilju smanjenja potrošnje energije, a da se pri tom ne narušavaju uslovi rada i života.

Naša firma nastoji da se proizvodnja odvija primarno korišćenjem prirodnog materijala, koji ne šteti okolini. Drvo, kao sastavni element naših proizvoda, predstavlja tradicionalni materijal sa dobrim energetskim karakteristikama.

U proizvodni pogon uključujemo ekološke boje bez štetnih dejstava, kao i aluminijum koji je u potpunosti ekološki materijal. Pristup energetskoj efikasnosti postižemo usvajanjem efikasne tehnologije i proizvodnog procesa, kao i primenom prihvaćenih metoda za smanjenje gubitka energije. 

Kupovinom naših proizvoda nesumnjivo ulazite u krug onih ljudi koji se zalažu
za zaštitu životne sredine i postižete smanjenje potrošnje energije u svom domu.

DUG PERIOD GARANTNOG ROKA ULIVA SIGURNOST U PROIZVODE KOJE BUDETE KUPOVALI OD NAS.

Iskustvo koje smo stekli navelo nas je na usavršavanje.

Razvoj proizvoda, primena najviših standarda u proizvodnji stolarije i sertifikacija proizvoda i proizvodnog procesa kod renomiranih evropskih institucija omogućila je potvrdu vrhunskih performansi proizvoda iz našeg asortimana i zadovoljavanje najviših evropskih standarda, a samim tim i omogućila izvoz naših proizvoda u bilo koju zemlju Evrope