O nama
30 godina tradicije

Vremenom smo učili da se ophodimo prema drvetu kao prema živom biću, jer svako drvo ima dušu, i ono je tu da priča našu priču.

Naša firma osnovana je pre punih 30 godina, u neposrednoj blizini Niša. Tada smo krenuli kao mala radionica za obradu drveta, sa nekoliko iskusnih stolara i pravih ljubitelja drveta. Celokupni put usavršavanja je bio dug. Od početne radionice smo mnogo napredovali. Proces proizvodnje se stalno usavršavao. Širilo se prodajno tržište i povećavao broj zadovoljnih klijenata. U proizvodni pogon smo uveli najsavremeniju tehnologiju, a i dalje se drvo obrađuje na najfiniji način. Utiskuju se kvalitetne boje u njegovu strukturu, koristi okov renomiranih proizvođača kao i sertifikovana stakla. 

Od samog početka poslovanja na čelu firme je porodica Đorđević. Danas ponosno stojimo ispred firme, i dalje sa istim ciljem za usavršavanjem, proširenjem i poboljšanjem poslovanja. Spremni smo da zadovoljimo Vaš istančan ukus...

Proizvodnja
Smaj - istorijat

30 godina poslovanja

18 zemalja sveta

3000 realizovanih projekata

Rađanje ideje

Pokretački motiv poslovanja dolazi od samih kupaca. Naš kvalitetno sastavljen tim nastoji da odgovori na najrazličitije zahteve svakog pojedinačnog kupca. Svojim dugogodišnjim iskustvom pruža pomoć u odabiru savršenih kombinacija materijala, boja i oblika i stvaranju ekskluzivnih proizvoda, koji su u skladu sa očekivanjima kupaca.

Razrada projekta

Nakon detaljne analize i sagledavanja svih želja kupaca, projektni biro naše firme pristupa izradi projekata. Pored toga, on stoji na raspolaganju za sva pitanja i savetodavno pristupa rešavanju svih zadataka sa kojima kupci dolaze.

Izrada proizvoda

Po definisanju svih potrebnih elemenata dolazi do izrade željenih proizvoda. Sama izrada se sastoji u nastojanju da se svakom pojedinačnom proizvodu pristupi sa velikom pažnjom, kako bi on ispunio sve standarde i sva očekivanja. Veliki broj realizovanih proizvoda uticao je na stvaranje potrebnog iskustva kako bi se u svakoj narednoj izradi stvorili visokokvalitetni proizvodi. 

Smaj-projektovanje