OKOVI

Naš visokokvalitetni okov pogodan je za širok izbor otvaranja prozor. Naši dobavljači okova ispunjavaju najviše zahteve u pogledu bezbednosti, lakoće upotrebe, trajnosti i dizajna okova.

 

Okretno-nagibni sistem prozora predstavlja standardni i najpraktičniji tip prozora. Otvaranje je moguće oko krajnje leve ili desne ose sa ograničenim
nagibom. Mogućnost nagiba omogućava i zadovoljava potrebe ventilacije prostorije i time se smanjuje rizik od buđi i vlage u Vašem domu.

Sve komponente iz standradrdnog okova sa vidljivom sarkom savršeno su koordinisane i mogu se
kombinovati jedne sa drugima na gotovo bilo koji način, kako bi mogle da odgovore što fleksibilnije na različite zahteve kupaca.

Uz prelep dom, zahtevi za dizajnom prozora takođe rastu. Naša skrivena bočna šarka savladava ovu disciplinu. Bez šarki vidljivih spolja, bez maske – ništa ne ometa izgled prozora, jer što manje vidite tehnologiju, to je bolje! 

Prozori izrađeni u kombinaciji sa skrivenom šarkom imaju nosivost od 100 kg što omogućava velikim površinama stakla da nesmetano i sigurno stoje na Vašim prozorima i daju veliku svetlost Vašem domu.

Tip otvaranja