Vrata Enterijerska
vrata modern osnovna

Modern SMAJ

Modern SMAJ su vrata elegantnog, plocastog dizajna. Namenjena su modernim enterijerima. Vratna krila i okviri su od perforiranih materijala obložena punim panelima i masivnim furnirima. Odabir furnira i boje je po Vašem izboru, a kao standardna oprema u vratima se ugraduje magnetna brava. Iz SMAJ asortimana možete izabrati rucice i time proizvodu dati svoj licni pecat. Opciono je moguce izabrati i skrivene šarke.

Modern SMAJ Modern SMAJ Modern SMAJ Modern SMAJ
vrata minimal osnovna

Minimal SMAJ

Minimal SMAJ su vrata buducnosti. Namenjena su savremenim enterijerima. Vratna krila su od perforiranih materijala obložena panelima i masivnim furnirima, a okvir cini aluminijumski profil koji se može plastificirati po ralu. Odabir furnira i boje je po Vašem izboru a kao standardna oprema u vratima se ugraduje magnetna brava. Iz SMAJ asortimana možete izabrati rucice i time proizvodu dati svoj licni pecat.

Minimal SMAJ Minimal SMAJ
vrata classic osnovna

Classic SMAJ

Classic SMAJ su vrata klasicnog dizajna. Namenjena su elegantnim enterijerima koji odišu klasicnim i tradicionalnim stilom. Elementi su od drveta presvuceni furnirima po izboru kupca. Vratna krila su kasetiranog dizajna uklada sa dekorativnim lajsnama. U ponudu je izbor raznih oblika i linija. U našem asortimanu su razne rucice i dodatna oprema.

Clasic smaj Clasic smaj Clasic smaj