Smaj - poslovni prostor
Smaj - projektovanje
1#
Dogovor Priprema Razrada projekta

Proces izrade naših proizvoda kreće od dogovora, pripreme i razrade projekta. Za to su zaduženi visoko-stručni ljudi, sa iskustvom i dugim periodom rada na različitim projektima, u najzahtevnijim uslovima. Zapošljavamo različite profile ljudi, ekonomiste, arhitekte, inženjere.

Smaj - priprema materijala
2#
Priprema materijala

Nakon pripreme projekta, radi se na pripremi materijala. Posedujemo magacinske prostore sa velikim lagerom drveta, aluminijuma, dihtunga i pratećeg materijala. Time smo spremni da brzo i efikasno odgovorimo na sve zahteve i krajnje potrebe.

Smaj - priprema materijala
Smaj - priprema materijala
Smaj - proces proizvodnje
3#
Proces proizvodnje

Najkvalitetniji materijal nakon pripreme i sortiranja ulazi u proces proizvodnje. Vrši se mašinska obrada drveta po prethodnim detaljima koje su pripremili injženjeri. Proizvodnja poseduje CE oznaku kao garanciju za standardizaciju proizvodnje. Ciklus mašinske obrade se završava kontrolom poluproizvoda.

Smaj - proces proizvodnje
Smaj - farbanje poluproizvoda
4#
Farbanje poluproizvoda

Farbanje poluproizvoda kao posebno važan proces, doveden je do automatizacije. U proizvodnji smo instalirali automatsku, linijsku komoru za farbanje, koja ubrzava proces farbanja i time gotov proizvod čini visoko kvalitetnim.

Smaj - objedinjenje elemenata
5#
Objedinjenje elemenata

Poslednja faza u proizvodnji bazirana je na objedinjenju svih elemenata. Tu dolazi do sklapanja drveta, stakla, aluminijuma, dihtunga... Višestruka kontrola poluproizvoda u prethodnim procesima dovela je do efikasnije i kvalitetnije završne obrade. Kao takav, gotov proizvod prolazi završnu kontrolu, pakuje se i dobija deklaraciju naše firme. Nakon toga spreman je za transport.

Smaj - objedinjenje elemenata