PODIZNO KLIZNI SISTEMI

Enterijerska vrata predstavljaju sastavni deo savremenog i modernog enterijera. SMAJ vrata predstavljaju element enterijera koji se odlikuje kvalitetom i savremenim dizajnom. U našem asortimanu u ponudi su kategorije Modern SMAJ / Minimal SMAJ / Classic SMAJ. Naš dizajn vrata je podložan prilagođavanju Vašem enterijeru i Vašim potrebama. U ponudi je i veliki izbor furnira, boja, dekora, stakala, uklada, okova i ručica. 

Ulazna vrata su lice jedne kuće, odnosno jednog zatvorenog prostora. Predstavljaju ulaz u Vaš dom, dovode stanare i goste, a istovremeno štite od hladnoće, buke i ostalih nepoželjnih posetilaca. 
SMAJ ulazna vrata su prepoznatljiva po dizajnu i kvalitetu. Sačinjena su od kvalitetnih materijala, a mogu biti drvena ili u kombinaciji drvo-aluminijum. U obe kategorije implementira se sigurnosni okov, koji daje sigurnost Vašem domu. Iz SMAJ asortimana možete izabrati ručice i rukohvate i time proizvodu dati svoj lični pečat.

Komforna ručica

Komforne rucice su izradene u vecim dimenzijama kako bi kupcima pružile lakše korišcenje i upravljanje kliznim sistemima.

Tri stakla

Naše konstrukcije se mogu izraditi sa troslojnim paketom stakla i „warmedge“ lajsnom. Ovakav paket utice na termicko poboljšanje konstrukcija.

Velike dimenzije

Ugradnja specijalnog okova u sistem kao i visoko-kvalitetna tehnicka rešenja sistema daju mogucnost izrade velikih staklenih površina u samoj konstrukciji.